Prima Catering

Prima Catering

Prima tar mat på alvor. Våre erfarne kokker har et lidenskapelig forhold til å lage norsk tradisjonsmat og tilby spennende retter fra mange verdenshjørner på det trønderske bord. Vår filosofi er at god mat skal lages fra bunnen av med ferske, gode og rene råvarer. Vi har fokus på kortreiste og økologiske råvarer. Våre utvalgte leverandører tilbyr kvalitet, tradisjon, miljøbevissthet og lokal stolthet.

Prima legger sin ære i å levere god mat som nytes i
hyggelige lag.

Last ned vår meny!

Prima Catering

 

Har du matallergi?
Spør oss om oppdatert meny med allergener.

 

Send en uforpliktende forespørsel til Catering!

 

Prima Catering

Prima  Catering
Stabells vei 4
7021 Trondheim

Tlf: 401 00 033
E-post

Kart

 

-----------------------------------------------------------------------

Havstein bydelskafé

Prima driver bydelskafé på Havstein og kan ta imot selskaper fra 20 til 70 personer, som for eksempel minnestund på dagtid med egne menyer, konfirmasjon, dåp eller fødselsdagsfeiring på kveld og i helg.

Skistua

Kurs, møter og selskap

Med idyllisk beliggenhet i Bymarka ca 15 min fra Trondheim sentrum så, kan Skistua være et spennende valg for deres arrangement.  Glimrende utsikt og gode lokaler skaper spesielle rammer som vil gi en positiv opplevelse og Prima Cateringkan bidra til økt kreativitet. Skistua er oppgradert betydelig de senere år og fremstår med en smakfull moderne innredning og med gode fasiliteter. Vi har moderne audiovisuelt utstyr og trådløst nettverk. Skistua er godkjent for inntil 360 personer. Vi kan tilby det aller meste innen mat og drikke.

Selskap og kick off arrangement

Med kapasitet på 360 gjester kan Skistua ta i mot brylluper, konfirmasjoner og selskaper. Menyer skreddersys spesielt for ditt selskap ut i fra sesongens råvarer. Med en egen bufféavdeling kan dere velge en uformell bespisning eller lekkert anrettet mat servert på tallerken. Skistua har alle rettigheter, og anbefaler gjerne en vinpakke til selskapsretter. Skistua kan også være behjelpelig med å skaffe orkester, underholdning eller aktiviteter. Vi kan ordne transport også om ønskelig.

Skistua er på Facebook Prima Catering

Skistua sin hjemmeside

Last ned filSkistua.pdf(535kb)