"RBK – ung i jobb" besøkte MOT

"RBK – ung i jobb" besøkte MOT

Et tilbud til ungdom i alderen 18-25 år som står utenfor skole/arbeidsmarkedet. Prosjektet gir muligheter for opplæring og arbeidspraksis i Rosenborg Ballklub og hos deres samarbeidspartnere i næringslivet, med mål om å komme i jobb. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom RBK, Prima, Stavne og NAV.

Se artikkel på rbk.no

 

"RBK – ung i jobb" besøkte MOT 

Les mer

Kongsvegen barnehage

Kongsvegen barnehage

– med fokus på idrett og uteaktiviteter

Sjekk ut barnehagens hjemmeside her!


Kongsvegen Barnehage er en privat barnehage.
Eid av Prima AS, med plasser for barn mellom 0 og 6 år.
Barna er fordelt på 3 avdelinger i 3 ulike aldersgrupper.
Dette for å få jevnere alder i hver gruppe,
og gjøre det lettere å legge opp et godt pedagogisk tilbud.
I Kongsvegen Barnehage vil vi legge opp til et miljø
der fysisk utfoldelse og idrettslek er sentralt, både ute og inne.
Barna vil bli kjent med ulike typer idrett.

Troillongan

Her er det 14 plasser for 1 og 2-åringer, i store og lyse lokaler, litt skjermet for de andre avdelingene. Her står bevegelse og fysisk aktivitet sammen med trygghet i sentrum. Den fysiske aktiviteten danner utgangspunkt og grunnlag for god utvikling på alle områder. Her er det 2 pedagogiske ledere og 2 assistenter som fast personal. I tillegg er det en lærlingeplass.

Markasvingen

Nytt fra høsten 2012 blir gamle Jubelsvingen en av de to storbarnsavdelingene. På Markasvingen er det 24 plasser i alderen 3-6 år. Vi tilbringer store deler av dagen ute i skogen i nærområdet på Heimdal. Frihet, stillhet og mange leikemuligheter legger til rette for fantastiske opplevelser. Barna tar med ut det de har fått erfaringer med på de andre avdelingene i barnehagen. Men også her er bevegelsesglede ett viktig redskap for fysisk aktivitet. Bruken av bevegelsesglede skal først og fremst være lystbetont og leikpreget. Aktivitetene legges opp etter alder og utviklingsnivå. Mestring står i sentrum. Her har vi 2 pedagogisk leder og 2 assistenter i faste stillinger. I tillegg er det en lærlingeplass hos oss.

Klatreberget

Nytt av året heter denne avdelingen Klatreberget. Vi vil samarbeide en del med den andre storbarnsavdelingen, Markasvingen. På Klatreberget er det 24 barn fra 3-6 år. Vi tilbringer store deler av dagen ute i skogen i nærområdet på Heimdal. Frihet, stillhet og mange leikemuligheter legger til rette for fantastiske opplevelser. Barna tar med ut det de har fått erfaringer med på de andre avdelingene i barnehagen. Men også her er bevegelsesglede ett viktig redskap for fysisk aktivitet. Bruken av bevegelsesglede skal først og fremst være lystbetont og leikpreget. Aktivitetene legges opp etter alder og utviklingsnivå. Mestring står i sentrum. I den faste staben er det 2 pedagogiske ledere og 2 assistenter.

Send en uforpliktende forespørsel til barnehagen!


Kontakt:

Jannicke Hegge
Styrer

72 58 21 11 tast 1
Mobil 996 17 928
E-post


Avdelinger:

   
Troillongan 72 58 21 11 tast 2
Mobil 452 15 946
E-post
Markasvingen 72 58 21 11 tast 3
Mobil 452 09 702
E-post
Klatreberget

72 58 21 11 tast 4
Mobil 948 05 581

E-post

Kongsvegen barnehage

Kongsvegen barnehage
Kongsvegen 80
7088 Heimdal

Kart
Se mer på: kongsvegenbarnehage.no

Kurs og møter på Skistua

Kurs og møter på Skistua

Dagpakke 1

Med kaffe og vann hele dagen. Lunsj kl. 11.30. Ferske vafler blir servert kl. 14.00.
kr 595,- inkl mva. pr person.


Dagpakke 2

Starter med frokost kl. 08.30, det blir servert smørbrød og økologisk blåbærjuice. Resten av dagen er det fri tilgang til kaffe, vann og frukt. Lunsj kl. 11.30 basert på økologisk og kortreist mat. Hjemmebakst blir servert kl. 14.00.
kr 685,- inkl mva. pr person.


Kurs og møter i vakre omgivelser

Med idyllisk beliggenhet i Bymarka ca 15 min fra Trondheim sentrum så kan Skistua være et spennende valg for deres arrangement.  Glimrende utsikt og gode lokaler skaper spesielle rammer som vil gi en positiv opplevelse og kan bidra til økt kreativitet. Skistua er oppgradert betydelig de senere år og fremstår med en smakfull moderne innredning og med gode fasiliteter for inntil 360 gjester. Vi har moderne audiovisuelt utstyr og trådløst nettverk.

Ta kontakt med Thomas på tlf 464 33 501
Eller send inn skjema om forespørsel!

 

Send en uforpliktende forespørsel til Skistua!

 

Kurs og møter på Skistua

Skistua
Fjellseterveien 501
7020 Trondheim

Tlf: 948 89 450
E-post
Kart

Skistua er på Facebook Kurs og møter på Skistua

Se også vår hjemmeside

RBK – ung i jobb

RBK – ung i jobb

Hva er «RBK – ung i jobb»?

Et tilbud til ungdom i alderen 18-25 år som står utenfor skole/arbeidsmarkedet. Prosjektet gir muligheter for opplæring og arbeidspraksis i Rosenborg Ballklub (se artikkel på rbk.no) og hos deres samarbeidspartnere i næringslivet, med mål om å komme i jobb. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom RBK, Prima, Stavne og NAV.

Se også artikkel om prosjektet i GOD ATTFØRING som er Attføringsbedriftenes magasin:

Last ned fil2012 jan_God Attføring_RBK ung i jobb_Prima(611kb)

RBK – ung i jobb

Målgruppe – hvem kan delta?

Ungdom som har behov for og som vil nyttegjøre seg innholdet i prosjektet. Du skal selv være motivert og interessert i å delta i prosjektets aktiviteter og i arbeidstrening. Du skal ha et ønske om og ha mulighet til å komme ut i jobb.

Hvordan starte?

Om dette er noe for deg, ta kontakt med din kontaktperson på ditt lokale NAV-kontor som sammen med deg vil vurdere om dette er riktig tilbud. Det er NAV som søker deg inn til «RBK – ung i jobb». Deretter vil du bli kontaktet av oss for en vurdering og informasjon om tilbudet.

Innhold

Prosjektet består av opplæring, arbeidspraksis og individuell veiledning. Det blir et gruppeinntak på 12 ungdommer, med varighet på totalt 6 måneder.

  • Arbeidsmarkedet, hva kreves for å komme i jobb, og fungere i jobb.
  • Hvilken jobb passer for meg?
  • Kommunikasjon/samarbeid
  • Opplæring fra Rosenborg, klubbens historie, gode verdier, holdninger, samspill, tilhørighet, motivasjon.


Vi har tilhørighet i egne lokaler på Brakka til Rosenborg. Vi legger vekt på å bli godt kjent med deg og du vil ha faste konsulenter i prosjektet. I tillegg til opplæring/gruppeaktiviteter vil vi også ha turer og fysisk trening. Etter første del vil du starte i arbeidstrening, hovedsakelig hos Rosenborg og etter hvert hos andre bedrifter. Arbeidet skal foregå i henhold til en plan for hver enkelt. Tiltaket skal bidra til at du blir bevisst dine ressurser, interesser og muligheter. Veilederne vil gjennom en løpende dialog med deg sette mål og aktivitet underveis.

Konsulenter:

Martin Hokstad
tlf: 930 61 188
martin.hokstad@prima-as.no

Frode Brenna Mikkelsen
tlf: 957 21 699

Ragnar Nilsen
tlf: 916 72 624

RBK – ung i jobb